The music player uses HTML5 or Flash, depending on the capabilities of your web browser. If you don't have HTML5 (or aren't sure), please add this domain to any Flash-blocker you have.
You can listen to the live stream in your computer's own media player by pointing it at this link.
These recordings have been prepared by a computer program. If you hear something inappropriate, or you have any other comments on this service, please contact us.
|Mon 23 May 2016 07:00||Breakfast Show||3h|
|Mon 23 May 2016 10:00||Biff Griffin||3h|
|Mon 23 May 2016 13:00||Rachael and Big John||3h|
|Mon 23 May 2016 16:00||(Varying Presenters)||1h|
|Tue 24 May 2016 17:00||Janet Pollard||2h|
|Wed 25 May 2016 20:30||Tunes From The Man Cave (Al Roberts)||1h 30m|
|Sat 28 May 2016 10:00||The Saturday Show (Mike Edwards)||3h|
|Sat 28 May 2016 13:00||Riding The Waves (Dom Philbin)||3h|
|Sat 28 May 2016 16:00||The G-Factor (Gary T)||3h|
|Sat 28 May 2016 19:00||Saturday Sessions (Natalie Cole)||3h|
|Sun 29 May 2016 10:00||Mellow Moments (Andy Saunders)||2h|
|Sun 29 May 2016 16:00||A-Z Of Reggae (Mark Norman)||3h|
|Sun 29 May 2016 19:00||Cornwall Sound Lounge (Sheila Vanloo)||3h|
|Mon 30 May 2016 07:00||Breakfast Show||3h|
|Mon 30 May 2016 10:00||Biff Griffin||3h|
|Mon 30 May 2016 13:00||Rachael and Big John||3h|
|Mon 30 May 2016 16:00||(Varying Presenters)||1h|
|Mon 30 May 2016 17:00||The FMV Show (Pete Blenard and Tom Lal)||2h|
|Mon 30 May 2016 19:00||Metal Mania (Luke Howe)||3h|