RSAB Audio Player
About...
This is the Radio St Austell Bay online player. Listen live to what's on air right now, or choose any of the shows from the past week to hear again.
This is a recording.
The selected show is a recording. References to current events (including news, weather, travel, competitions and What's On) may no longer be correct. Please also remember to not phone in: the presenter is no longer on air!
Having problems?

The music player uses HTML5 or Flash, depending on the capabilities of your web browser. If you don't have HTML5 (or aren't sure), please add this domain to any Flash-blocker you have.

You can listen to the live stream in your computer's own media player by pointing it at this link.

These recordings have been prepared by a computer program. If you hear something inappropriate, or you have any other comments on this service, please contact us.

Filter shows
Day: Show/Presenter:
Date/Time Show Duration
Now Live stream
Wed 15 Mar 2017 07:00 Breakfast Show 3h
Wed 15 Mar 2017 10:00 Bernie Shepherd 3h
Wed 15 Mar 2017 13:00 Curtain Up (Sheila Vanloo) 3h
Wed 15 Mar 2017 16:00 Big Mix (Ed Shaw) 3h
Wed 15 Mar 2017 19:00 End Of The World Show (Brad Orchard and Pat Orchard) 1h 30m
Wed 15 Mar 2017 20:30 Tunes From The Man Cave (Al Roberts) 1h 30m
Thu 16 Mar 2017 07:00 Breakfast Show 3h
Thu 16 Mar 2017 10:00 Out Of His Shed (Ringo) 3h
Thu 16 Mar 2017 13:00 Big Mix (Ed Shaw) 3h
Thu 16 Mar 2017 16:00 Quizilogical (Laura Sandey) 2h
Thu 16 Mar 2017 18:00 Eden Team 2h
Thu 16 Mar 2017 20:00 The Radar (Steve Tregidgo, Alex Giles and Robin Francis) 2h
Fri 17 Mar 2017 07:00 Breakfast Show 3h
Fri 17 Mar 2017 10:00 (Varying Presenters) 1h
Fri 17 Mar 2017 11:00 Friday Favourites (Cath Morgan) 2h
Fri 17 Mar 2017 13:00 Pam's Bay Watch (Pam Griffin) 3h
Fri 17 Mar 2017 16:00 Drive Time (Issy Tate) 1h
Fri 17 Mar 2017 17:00 (Varying Presenters) 2h
Fri 17 Mar 2017 19:00 Bouncing Into The Weekend (Ringo) 3h
Sat 18 Mar 2017 10:00 The Brunch (Nigel Bassett) 3h
Sat 18 Mar 2017 13:00 Riding The Waves (Dom Philbin) 3h
Sat 18 Mar 2017 16:00 The G-Factor (Gary T) 3h
Sat 18 Mar 2017 19:00 Saturday Sessions (Natalie Cole) 3h
Sun 19 Mar 2017 10:00 The Mellow Show (Gary Ziepe) 2h
Sun 19 Mar 2017 16:00 A-Z Of Reggae (Mark Norman) 3h
Sun 19 Mar 2017 19:00 Cornwall Sound Lounge (Sheila Vanloo) 3h
Sun 19 Mar 2017 22:00 The Sunday Night Funk And Soul Show With The Funky Panda (Tom Lavelle) 1h
Mon 20 Mar 2017 07:00 Breakfast Show 3h
Mon 20 Mar 2017 10:00 Biff Griffin 3h
Mon 20 Mar 2017 13:00 Rachael and Big John 3h
Mon 20 Mar 2017 16:00 Brassed Up (Mark Albon) 3h
Mon 20 Mar 2017 19:00 Metal Mania (Luke Howe) 3h
Tue 21 Mar 2017 07:00 Breakfast Show 3h
Tue 21 Mar 2017 10:00 Janie J 3h
Tue 21 Mar 2017 13:00 (Varying Presenters) 3h
Tue 21 Mar 2017 16:00 (Varying Presenters) 1h
Tue 21 Mar 2017 17:00 Song Surfing (Alice Avery) 2h
Tue 21 Mar 2017 19:00 Ready Steady Mod (Samantha Miles) 3h